Bred ljut na Andželinu jer joj je Kolin Farel bio bolji ljubavnik

Izvor: Blic.rs
Foto: Reuter
Postavljeno 19 Feb 2013

Anđelina Džoli i Bred Pit su se posvađali jer je ona navodno uvredila njegovu muškost rekavši svom bivšim mužu, Biliju Bobu Torntonu, kako je Kolin Farel bio bolji u krevetu od Breda.

216958_oskar-foto-01-reuter_f

 

Bred je saznao da se Anđelina još pali na Farela kada je čuo njen telefonski razgovor sa bivšim suprugom, glumcem Bilijem Bobom Torntonom. Od tada Bred tugu utapa u velikim količinama alkohola i izgleda iscrpljeno, kako navodi njegov blizak prijatelj.

- Brad je izašao iz kuće ali se vratio jer je zaboravio novčanik. Kad je ušao u njihovu spavaću sobu, čuo je Anđelinu kako govori da je on sjajan čovek, ali da je Kolin najbolji ljubavnik kojeg je ikada imala i poverila Biliju da je njen ljubavni život sa Bredom zahladio i da joj nedostaje divlji, strastveni seks kakav je imala s Kolinom – otkrio je prijatelj najlepšeg holivudskog para, tvrdeći kako je Bred nakon toga od nje zahtevao da mu kaže sve o svojoj vezi s Kolinom.

Glumica mu je rekla da se zaljubila u Kolina jer je bio opasan i spontan.

- Slala mu je svoje seksi fotografije, ostavljala mu seksi poruke na sekretarici i pisala seksualno eksplicitna pisma. Anđelina je priznala kako se nadala da će sa njim imati budućnost, uključujući brak i decu, ali da Kolin nije bio spreman na to.

Bredu nije mogla da porekne da je zapravo bio njen drugi izbor – otkrio je izvor.

On je takođe dodao da je to zapravo samo bio način da ga učini ljubomornim.

- To je njen način da ga kontroliše. Ona veruje da napetost u njihovom odnosu drži Breda zainteresovanim. To je njen način da mu pokaže da je ona na ‘vozačkom mestu’ – tvrdi izvor.

Reklame

Ostavite komentar