Devojka princa Harija “luđa” od njega

Fotke postavljene 26 Feb 2013


Kresida Bonas je ime koje bi trebalo zapamtiti. Nasmejana plavokosa devojka na fotografijama očigledno u potpunosti uživa u životu. Na festivalu, skijaškoj stazi, ili u noćnom klubu – Kresida Bonas zrači, a tome u mnogome pomaže i titula devojke britanskog princa Harija.

Ne čudo što je Kresida šarmirala vragolastog princa Harija, koji je na skijališu u Verbjeu, u Švajcarskim Alpima, snimljen kako je grli. Drugom prilikom, gosti restorana u Verbjeu izjavili su da su ih za večerom videli kako se “ljube kao tinejdžeri”.

Bilo je to na kraljevskoj žurki, kojoj su, pored ostalih, prisustvovale vojvotkinja od Jorka Sara Ferguson i princeze Judžin i Beatris, a koja je organizovana u restoranu “Pot Lak”. Povoda je bilo više nego dovoljno: Kresida je prošlog ponedeljka proslavila svoj 24. rođendan, a jedan dan kasnije Harijev stric, princ Endru, napunio je 53 godine.

Kladionice predviđaju da će Hari (28) i Kresida pošto su se zagrlili u javnosti objaviti i veridbu (i veza između princa Vilijama i Kejt Midlton ozvaničena je pošto su snimljeni kako se ljube na zimovanju u Klostersu).

Očekuje se da će Kresida na venčanju svoje polusestre u Južnoj Africi idućeg meseca upoznati princa Harija sa svojom majkom, ledi Meri Gaj Karzon, popularnom manekenkom šezdesetih godina. Kresidina polusestra Izabela Anstrater Gaf Koltorp udaje se za Sema Bransona, sina sera Ričarda Bransona.

Izvor: vesti-online.com

 

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

Ostavite komentar