Đorđe Balašević najavio koncert u Beogradu

Izvor: Story.rs
Postavljeno 27 Feb 2013

Najveći balkanski kantautor svih vremena Đorđe Balašević održaće veliki koncert na Kalemegdanu 24. maja. Posle skoro četiri decenije karijere tokom koje je održao skoro 150 koncerata u Sava centru, biće ovo prvi veliki koncert pod otvorenim nebom u Beogradu.

djole

Za ovaj, ujedno i najveći dosadašnji Balaševićev koncert u Srbiji, ulaznice će biti puštene u prodaju od ponedeljka u 9 ujutro širom Srbije i celog regiona na blagajnama Eventima po cenama već od 1990 i 2590 dinara za parter 1 i 2, te 3200 dinara za svega 2000 ulaznica u Fan pitu ispred bine! Cene ulaznica za tribine i VIP zonu biće naknadno saopštene.

Balašević koncert najavljuje simboličnim sloganom Osmeh se vratio u Beograd, a ujedno biće to prvi koncert u glavnom gradu Srbije sa Panonskom mornaricom, njegovim bendom kojeg pored veštog sviranja karakterišu i elegantni beli mornarski kostimi. Višedecenijsku tradiciju rasprodatih koncerata u Sava centru, posle dužeg vremena, popularni panonski mornar zameniće u Beogradu sa istorijskom lokacijom otvorenog platoa ispod bedema Beogradske tvrđave, u neposrednoj blizini Dunava.

Reklame

2 komentara

  1. bax said on 28/02/2013 at 12:50

    KANTA-AUTOR. u pravu si

  2. BILJANA MANOJLOVIC said on 19/05/2013 at 11:48

    DOBAR JE STOS,STO JE KONCERT PREORJENTISAN NA KALIMEGSAN.Ima nas sto smo studenti bili u BGD.u i stopom otisli na koncert d jolete i niko nam nije verovao da nemamo kintu,pogotovo neki skot od izbacivaca,tako da sam ja plakala ispred zgrade,gde se odrzavao koncert i od silne muke smo posle zaginuli na koncertu RAMBA AMADEUS na MASINCU

Ostavite komentar