GORAN KARAN: Spremam koncert pun emocija

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 19 Feb 2013

Poznati hrvatski pop pevač Goran Karan, koji će 7. marta održati koncert u “Sava” centru, rekao je za Telegraf da je odlučio da nastupi veče uoči Dana žena kako bi napravio romantičnu atmosferu.

Goran-Karan-8

 On je, takođe, istakao da želi da “pomogne” muškarcima da lakše prežive naredni dan, pošto je njima mnogo teže da iskažu osećanja prema svojim lepšim polovinama.

Žene i muškarci vole različite stvari, muškarci vole produžetke, a žene predigru, za koju se jači pol sprema mesecima, tako da razlike mogu da pomire samo ako dođu na moj koncert.Muškom polu je mnogo teže da iskaže emocije… U svakom slučaju, svi koji dođu u “Sava” centar učiniće mi veliku čast, jer u današnje vreme kupiti kartu i doći da slušate mene i moj bend me zaista čini srećnim – priča Karan za Telegraf.

Poznati pevač navodi da nema repertoar po kome će izvoditi pesme, ali da će one biti sa novog albuma koji za nekoliko dana izlazi u Srbiji.

- Pokušavamo da napravimo unikatan koncert i biće sreće ako moji muzičari budu znali dve pesme, obično znaju samo prvu. Uvek smo radili neke emotivne koncerte, sa manje ili više uspeha, tako da ovogodišnji ne planiram, sve će biti spontano. Neće biti scenskih efekata, samo emocionalna priča koja je potpuno iskrena - rekao je pevač.

Ekskluzivno, Goran otkriva da će koncert početi pesmom sa novog albuma “Par je Božji dar”, koja meša entuzijazam i iskustvo, i bržeg je ritma.

Na pitanje da li će imati goste na svom koncertu, Karan kaže da je u pregovorima sa svetskom zvezdom i da njeno gostovanje zavisi od rasporeda u obavezama.

Za kraj, pevač je pozvao da dođu svi koji žele dobro da se provedu, ali i uživaju u emotivnim pesmama i lepoj atmosferi.

Reklame

Ostavite komentar