Ila: Ceca je jedina koja još poštuje Minimaksa

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 11 Feb 2013

Televizijsku legendu Milovana Ilića Minimaksa publika će pamtiti kao inovatora, duhovitog i harizmatičnog čoveka koji je milionsko gledalište vezivao za televizor i jednog od najboljih voditelja svih vremena. Međutim, kako tvrdi njegov sin Vladimir Ilić Ila, to nije slučaj i sa onima kojima je on tokom dugogodišnje karijere pomogao, pa će tako osam godina od njegove smrti biti obeleženo danas u krugu porodice i prijatelja bez prisustva estrade, i to ne zato što su nepoželjni već zato što su ga potpuno zaboravili.

minimax

 

Poznati reper svoju priču o ocu počinje sa setom u glasu tvrdeći da mu sve više nedostaje, pa često odlazi na njegov grob da bi skupio snagu da nastavi dalje u životu.
- Niko, ali baš niko se ne seti tih bitnih datuma, a toliko njih postoji kojima je moj otac pomogao i koji ne bi bili tu gde jesu da nije bilo njega. Ali, meni takvi sada ni ne trebaju. Niko mi više ne treba ako se do sada nisu setili. Svi znaju kakav je moj otac bio i koliko je bio pošten čovek, a to je najbitnije, a ovi sa estrade su sve kvarni ljudi i neću ih imenovati jer nisu vredni pomena. Dovoljno je što su moja supruga i sestra uz mene, a za ostale me boli ona stvar. Njegovi pravi prijatelji i kumovi koji nisu javne ličnosti se uvek sete svega. Od poznatih, jedino se Ceca seti da zove i pita kako smo i Žika Slika, koji ga nikada nije zaboravio. Osam godina je prošlo od njegove smrti i kao i uvek porodično ćemo otići na groblje. Ja tamo idem na sve bitne datuma, ispričam se sa tatom i nekako napunim baterije – u dahu nam je ispričao sin legendarnog voditelja i dodao da ga nervira što se ime njegovog oca pominje danas u ružnom kontekstu, te da je bio užasnut kada je video da je Jelena Karleuša u svom otvorenom pismu napisala da je Željko Ražnatović Arkan svojevremeno šamarao njegovog oca.

Reklame

1 komentar

  1. Vuk said on 12/02/2013 at 10:52

    Pa samo ti je njen muz i samarao oca zbog nje, pa sad je grize savest ili sta vec?! A to da cete da snimite duvet, pisi promalo, Ceca bez para nece nio da trepne.

Ostavite komentar