Ivan Gavrilović: Saša Popović je karina!

Izvor: Poznati.info/ Kurir
Postavljeno 13 Feb 2013

Ivan Gavrilović juče je „ispljuvao“ Sašu Popovića na Fejsbuku! Denser prema direktoru „Granda“ nije krio gnev, a nije štedeo ni reči. I to one najpogrdnije. A na udaru su se našle i brojne Popovićeve pulenke.

ivan-gavrilovic-sasa-popovic-karina-uvrede-pevacice-drolje-1360707198-267353-560x300

- Ne mogu da spavam celu noć od ovih banana pevačica. I onda kako mi da idemo preko i pevamo svi zajedno našu muziku kad ove fufe vole banane… Ali, i to će proći. Vaš Gavrilović – napisao je Ivan u statusu.

Njegovi prijatelji odmah su počeli da lajkuju njegove reči i da ga ohrabruju. Zato je on nastavio svoje pisanje.

- Kajle mi volimo, tako i treba, mi smo devedesete, ove danas su drolje, a šatro pevaljke i fine dame!

U Ivanovu prepisku umešali su se njegovi istomišljenici:

- To nisu pevačice, zna se šta su pevačice, Šemsa Suljaković itd., a ne ove kurveštije što se guraju Popoviću… Da bi je objavila novina mora da je kara volina, da izvineš – piše jedan od Ivanovih prijatelja.

Ova rima inspirisala je Gavrilovića da se nadoveže:

- Popović je karina, a ove su mu sve na mikrofonu, ali dole – zaključio je denser.Pokušali smo da dobijemo „Grandovu“ PR službu, ali nam se nisu javljali do zaključenja ovog broja.

Reklame

2 komentara

  1. lola said on 14/02/2013 at 18:45

    sto ti hoces prohujali sa vihorom ljubomoran si na mladost.Ti prvo neznas da se ponasas a tek da “pjevas”e to ti je tek jaca strana.Ti pokusavas da tvojim ogovaranjem nesto postignes da si u centru paznje ko zna zna da pjeva ne prebaju mu ovakve stvari.NAUCI DA PJEVAS

  2. darko said on 19/02/2013 at 22:33

    O cemu prica ovaj Gavrilovi? Naziva danasnje devojke fufama, a zaboravlja da je sav taj rasomon na nasoj estradi poceo bas tih devedesetih, koje on tako voli. A taj koji kaze kako mu je Semsa Suljakovic pevacica, neka se dobro zapita o svom muzickom ukusu.

Ostavite komentar