Karta za Bijonse 100 evra !?

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 18 Feb 2013

Koncert Bijonse, koji je zakazan za 15. april, rasprodat je za manje od nedelju dana, a ako baš želite da čujete američku pevačicu, to će vas papreno koštati. Kod tapkaroša ulaznice već koštaju oko 100 evra, a najviše kupaca je iz Slovenije i Hrvatske!

bijonse

Mada se očekivalo veliko interesovanje publike, ovakva pomama je sve iznenadila, i svih 17.000 ulaznica, koliko je pušteno u prodaju, razgrabljeno je u roku od nekoliko dana, a na regularnim prodajnim mestima karata nema još od četvrtka ujutru!

Na najprometnijim mestima u gradu busiju su već zauzeli tapkaroši koji zadovoljno trljaju ruke. Kako i ne bi, svi ih već jure za ulaznice a do koncerta su ostala još puna dva meseca.

- Ko kaže da nema karata? Ima kod nas – priča jedan od preprodavaca i nastavlja:

Najviše se interesuju, ali i kupuju Slovenci i Hrvati, i njima ulaznice prodajem za 100 evra, a našim ljudima dajem i mali popust, pa karte za “domaće” koštaju 70-80 evra, kako se dogovorimo.

U poslednjih 20 godina nije se dogodilo da jedan veliki koncert u Srbiji bude ovako brzo rasprodat, što već predstavlja rekord koji će teško biti oboren, a još teže je setiti se kada su tapkaroši (a da nije fudbalska utakmica) bili jedini način da se dokopate karata.

A koliko će tek ulaznice “ispod ruke” koštati uoči koncerta Bijonse, možemo samo da nagađamo.

Reklame

Ostavite komentar