Lena Kovačević se vraća na scenu

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 06 Feb 2013

Pevačica Lena Kovačević, posle rođenja sina Vuka, vratila se u formu i, kako smo se uverili na jednom događaju na kome je bila specijalni gost, izgleda lepše nego ikada.

lena-kovacevic

Lena Kovačević, posle rođenja sina Vuka, vratila se u formu i, kako smo se uverili na jednom događaju na kome je bila specijalni gost, izgleda lepše nego ikada.

- Moj izgled je samo potvrda onoga što se odranije zna, da se sve žene posle porođaja prolepšaju, da dobiju dodatni sjaj i svežinu. Jednostavno, unutrašnja sreća i zadovoljstvo i činjenica da ste obavili tako divnu i sjajnu dužnost, utiču na izgled i kompletnu pojavu svake mlade mame.

Nasmejana Lena kaže da, dok beba spava, ona pokušava da se posveti čitanju, mada joj, priznaje, to baš i ne polazi za rukom.

- Važno je da pokušavam (smeh). Nemam dovoljno vremena da se posvetim knjigama, ali ipak je uvek tu u blizini neki roman. Trenutno čitam „Priručnik za ratnika svetlosti“ od Paola Koelja. Prija mi baš zato što nemam dovoljno vremena za čitanje. Ali i kad pročitate samo nekoliko Koeljovih pasusa, postajete bogatiji i možete da ih analizirate i donosite vlastite zaključke.

A kada je novi album u pitanju, Lena kaže da ga njena publika može uskoro očekivati:

- Album je u postprodukciji i izaći će, kako sada stvari stoje, krajem marta ili početkom aprila. Još dok sam bila trudna, snimala sam pesme i sada mi je baš drago zbog toga, jer sam relativno kratko vreme posle porođaja spremna da se vratim na scenu, i to sa dobrim materijalom. Novi album je kolaž muzičkih stilova, popa i džeza najviše. Imam nekoliko obrada, u pitanju su pesme iz Srbije i regiona, koje obožavam već godinama, a naravno tu su i nove, autorske numere.

Reklame

Ostavite komentar