Maja Odžaklijevska ipak na “Beosongu”

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 25 Feb 2013

Maja Odžaklijevska ipak će učestvovati na “Beosongu”, koji će biti organizovan 2. i 3. marta.Iako se ranije spekulisalo da poznata pevačica neće pevati na nacionalnom takmičenju, ovu informaciju demantovao je Nikola Burovac, kompozitor pesme “Anđeo sa neba”, koja će biti premijerno izvedena na ovom muzičkom festivalu.

 Maja-Odzaklijevska1

Maja Odžaklijevska će pevati pesmu “Anđeo sa neba” na “Beosongu”. Ona je trenutno na terapijama i nadam se da će imati snage da nastupi. Biće oslobođena probi, kako bi bila što spremnija u subotu – rekao je Burovac za Telegraf, koji je dodao da se Maji dopala njegova numera.

Da podsetimo, u medijima se proteklih nedelja pisalo kako će pevačicu na “Beosongu” zameniti njen mladi kolega Nenad Cvijetić, odnosno Željko Samardžić. Takođe, jednom prilikom Maja Odžaklijevska je za “Blic” izjavila da ne želi da učestvuje na festivalu jer je umorna od ovakvih takmičenja.

Pobednik “Besonga” predstavljaće Srbiju na pesmi “Evrovizije” koja će održati u švedskom gradu Malmeu od 14. do 18. maja.

Reklame

Ostavite komentar