MARINA TUCAKOVIĆ: Pesmu “Mišo moj” posvetila sam pokojnom sinu i nema veze s Mišom Bananom

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 07 Feb 2013

Nakon brojnih medijskih spekulacija da je Ana Nikolić pesmu “Mišo moj” posvetila svom bivšem dečku, kontroverznom biznismenu Rodoljubu Raduloviću poznatijem kao Miša Banana, tekstopisac Marina Tucakovićkoja je napisala ovu numeru, je za Telegraf demantovala ove priče.

Marina-Tucakovic-Ana-Nikolic

Marina kaže da je veoma tužna što se pesma koju je posvetila svom pokojnom sinu dovodi u vezu sa Mišom Bananom koji je trenutno u centru pažnje naše javnosti zbog svojih navodnih kontakata sa srpskim premijerom Ivicom Dačićem

Razočarana sam što se pesma koju sam posvetila pokojnom sinu i koju sam pisala u trenutku svoje najveće tuge dovodi u vezu sa biznismenom Radulovićem. Sa Anom se nisam čula i ne znam odakle medijima uopšte te informacije, ali jako sam tužna, mada znam da će takvih izmišljotina uvek biti – rekla je Tucakovićeva za Telegraf.

Inače, numeru koju je posvetila svom sinu Milošu Raduloviću koji je preminuo 1. decembra 2008, Marina je dala Nikolićevoj i pesma je odmah nakon objavljivanja postala veliki hit.

Ana Nikolić je svojevremeno izjavila da se naježila kada joj je Marina Tucaković rekla da želi da baš ona otpeva tu numeru, kao i da je jedva skupila snagu da u studiju otpeva “Mišo moj”

Reklame

Ostavite komentar