Milan Popović donirao 500.000 evra za bebe

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 19 Feb 2013

Milan Popović, bivši verenik Severine Vučković, donirao je opremu vrednu 500.000 evra za još dve klinike u Vojvodini u akciji “Bitka za porodilišta”. Reč je o Ginekološko-akušerskoj klinici Kliničkog centra Vojvodine (“Betanija”) i Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine (Dečja klinika).

Milan-Popovic

Srpski “kralj bakra”, postavljajući donatorske pločice na nabavljene aparate, istakao je da je današnji datum izabran namerno, jer je u pitanju prvi rođendan njegovog sina Aleksandra, te da se nada, iako deca često ne prate savete svojih roditelja, da će njegov sin nastaviti ovim putem u humanitarnom angažmanu svog tate kada mu za to dođe vreme.

Ovom velikom donacijom potpuno su rešene potrebe za opremom u ove dve klinike, tako da je istovremeno proglašena pobeda u njima u akciji “Bitka za porodilišta”.

Milan Popović i predsednik Upravnog odbora Fonda “B92″ Veran Matić obišli su prvo “Betaniju”, gde ih je dočekao upravnik klinike Dragan Stajić, a potom i Dečju kliniku, gde ih je dočekao direktor Instituta Slobodan Grebeldinger.

Prilikom posete Dečjoj klinici, gostima se pridružio i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić, koji je u ime vlade zahvalio biznismenu za sve što je učinio za vojvođanska porodilišta u akcijiama “Bitka za bebe” i “Bitka za porodilišta”.

Reklame

Ostavite komentar