Milica Pavlović: Volela bih da imam i dečka i devojku

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 19 Feb 2013

Pevačica Milica Pavlović gostovala je u emisiji “Tačno u podne” i tom prilikom je Eni Popov i gledaocima otkrila neke zanimljive informacije koje do sada nismo znali. Naime, nakon što je dobila pitanje da li je u vezi sa Nikolinom Kovač, Milica je imala veoma duhovit odgovor.

milica_pavlovic41

“Tačno je. Ja sam Nikolini napravila bebu, a ne Saša. Prva sam žena koja je to uradila”, rekla je vrcava pevačica, koja je već jednom izjavila da voli i muškarce i žene. “Nemam ni dečka, ni devojku, ali bih volela da imam i dečka i devojku”, rekla je kroz šalu Milica. Pavlovićevoj su neki od gledaoca zamerili što se u svom prvom spotu skinula u brushalter, ali Milica se ne da zbuniti i ima odgovor na svako pitanje. “Pogledajte spot za Šakirinu prvu pesmu i videćete u čemu je ona pevala. Inače, nisam se ja još skinula”, rekla je kroz smeh pevačica.

Mlada pevačica odrasla je uz baku i deku u malom mestu u okolini Leskovca i od svog prvog pojavljivanja je često umela da ističe kako je njima zahvalna na svemu i kako nikada ne bi bila tu gde je danas, da nije bilo njih. Kao što je već poznato, Miličini roditelji su se razveli još dok je bila mala, a sa majkom i njenom familijom već duže vreme nije u kontaktu.

Da je njena ljubav prema baki i deki zaista velika potvrđuje i njena tetovaža na leđima. Naime, Milica je proteklog vikenda imala nastup u Italiji, a tom prilikom je i otkrila svoju tetovažu na leđima – početna slova imena svoje bake Rade i deke Vladimira.

Reklame

Ostavite komentar