Opet frka zbog golišave Kejt

Izvor: MONDO, foto Guliver/Getty images
Postavljeno 13 Feb 2013

Fotografije na kojima su princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton tokom odmora objavio je italijanski magazin “Chi”, koji je prošle godine predstavio “specijal” o goloj Kejt i time na sebe navukao gnev palate. 

kejt

Britanska štampa prenela je vest o novim fotografijama, iako nisu skandalozne jer je Kejt u bikiniju, ali je iz poštovanja prema vojvotkinji fotografije na naslovnoj stranici italijanskog časopisa prekrila crnim kvadratom.

Fotke buduće mame, nastale na odmoru na karipskom ostrvu Mustik, otkupili su časopisi u Americi, Francuskoj i Nemačkoj, koji planiraju da ih objave.

Italijanskom časopisu “Chi” ovo nije prvi (a verovatno ni poslednji) put da se zamera britanskoj palati. Pre nekoliko godina, ovaj magazin objavio je sliku princeze Dajane nakon automobilske nesreće u kojoj je stradala, na kojoj se vidi kako voljena britanska princeza umire.

“Žao nam je ako su članovi kraljevske porodice zaštićena vrsta u Britaniji, ali ne mogu da očekuju taj tretman u ostatku sveta. Ne vidim problem sa fotkama Kejt, jer izgleda sjajno na svakoj od njih”, rekla je urednica australijskog časopisa “Woman’s day” Fiona Konoli. Njen časopis će sutra objaviti fotke.

Britanci veoma cene privatnost svoje kraljevske porodice, pa su predstavnici Vilijama i Kejt čak nedavno odbili da objave kako je slavni par nazvao svoje novo štene, nazivajući to “poverljivom informacijom”.

Reklame

Ostavite komentar