Počinje snimanje serije ”Budva na pjenu od mora”

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 27 Feb 2013

TREĆI serijal popularne serije “Budva na pjenu od mora” u petak počinje da se snima u metropoli crnogorskog turizma.

spekt-budva-na-pjeni

Širom Budve ali i u drugim centrima sjajna ekipa koju predvodi trio producent i glavni glumac Milutin-Mima Karadžić, reditelja Milan Karadžić i scenarista Stevan Koprivica, u naredna četiri meseca snimaće nove epizode. A uigranom timu, koji se već proslavio ovom serijom pridružio se i scenarista Đorđe Milosavljević.

Mima Karadžić, koji tumači kompleksni lik glavnog junaka serije, kontroverznog nikšićkog biznismena “na privremenom radu u Budvi”, Sava Bačića, kaže da je ekipa stigla u crnogorsku turističku prestonicu i da će biti i novih uloga, koje će otkriti uskoro na konferenciji za novinare.

Izvesno je, međutim, da u nastavku serije igra hrvatska glumica Leona Paraminski. Ona neće, kako su objavili neki mediji, zameniti Mariju Karan (koja ostaje u seriji), već će imati svoju ulogu.

U nastavku serijala Sanja Jovićević, koja tumači lik Bojane, ćerke Sava Bačića, biće – trudna. Već je svima poznato da je šarmantna glumica u stvarnom životu u drugom stanju sa svojim kolegom glumcem Branimirom Banetom Popovićem, a nove epizode će pokazati čije je – filmsko dete.

Reklame

Ostavite komentar