Sanja Marinković nepripremljena vodi emisiju

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 08 Feb 2013

Na samom početku emisije “Bračni sudija” Sanja Marinković uvek povede priču sa svojim gostima koji se nalaze u ulozi sudije. Obavezno razmeni koju reč vezanu za njihov privatni život kako bi gledaoci mogli da znaju kakve sudije mogu da očekuju.

sanja-marinkovic

U razgovoru sa Žikom Jakšićem, producentom “Zvezda Granda” voditeljka ga je pitala koliko je dugo u braku sa pevačicom Dajanom Jakšić, zatim kolika je razlika u godinama među njima, na čemu mu pevačica zamera a onda ga je pitala koliko je staro dete koje su dobili.

Međutim, umesto da se pre emisije dobro informiše o svojim gostima, Sanja čak nije znala ni da li je Žika dobio sina ili devojčicu! Iako se njih dvoje sigurno poznaju, s obzirom da posluju u istoj medijskoj kući, voditeljka se ponašala kao da ga prvi put vidi.

- Jel sin beše? - pitala ga je ona. Srećom, Žika joj to nije uzeo za zlo pa je samo mirno odgovorio:

- Jeste sin, 11 meseci.

Reklame

2 komentara

  1. Magic nature said on 09/02/2013 at 13:03

    Sto se nje tice, ona je trebala da odavno leti sa tv-a ali na Pinku je sve moguce! Kad njena pitanja cujem…..pitam se da li je moguce biti toliko neinteligentan?

  2. goga said on 13/02/2013 at 21:59

    kakav Zika Jaksic i sto bi ona morala da zna te detalje o njemu, uzas na kakav nacin razmisljate… ne cijenim ja ni nju ali ne zbog toga sto ne zna koga h…be Zika Jaksic i od kad

Ostavite komentar