“Sedam psihopata” od danas u bioskopima

Izvor: mtv.rs
Postavljeno 07 Feb 2013

sedam-psihopata-film

Marti (Colin Farrel) je pisac koji sanja o tome da završi svoj scenario za film “Sedam psihopata”Bili (Sam Rockwell) je njegov najbolji prijatelj, nezaposleni glumac koji se povremeno bavi krađom pasa. On želi da pomogne Martiju kome je potrebno malo fokusa i inspiracije. Hans (Christopher Walken) je Bilijev partner u otmicama kućnih ljubimaca, religiozan čovek sa nasilnom prošlošću. Čarli (Woody Harrelson) je kriminalac čijeg su voljenog Ši-cu psa upravo ukrali Bili i Hans. Čarli je nepredvidljiv, vrlo nasilan ine razmišlja mnogo kada povlači okidač. Marti će u jednom momentu dobiti sve – i fokusi inspiraciju koji su mu očajnički potrebni, samo dok je živ da ispriča priču.

Film je premijernno prikazan u septembru 2011. godine na Filmskom festivalu u Torontu gde je reditelj Martin McDonagh osvojio nagradu People’s Choice.

Inače, McDonagh je osvojio Oskara za kratki film “Six Shooter”, a njegovo ostvarenje “Ubice na odmoru” (In Bruges) imalo je nominaciju na ovu najprestižniju filmsku nagradu u kategoriji najboljeg originalnog scenarija.

Film “Sedam psihopata” bio je u nominaciji za nagradu BAFTA za najbolji film. Trejler za film možete da pogledate ovde.

Reklame

Ostavite komentar