Sergej Trifunović: Zaštitno lice Chipsy-ja

Izvor: Story.rs
Postavljeno 08 Feb 2013

sergej-cipsiPored sjajnih uloga u internacionalnim filmovima, Sergej Trifunović je angažovan i za kampanju ključnog Brenda Marbo Produkta

Po svemu sudeći, ovo je godina Sergeja Trifunovića! Svoja glumačka ostvarenja će upotpuniti ulogama u svetskim filmovima, u kojima će imati prilike da glumi sa najpoznatijim zvezdama kinematografije. U Poslednjim vitezovima, glumiće sa Morganom Frimenom i Klajvom Ovenom, a upravo je dobio i potvrdu o još jednom internacionalnom aranžmanu.

Ovih dana, Sergej je potipisao i ugovor, kojim postaje zaštitno lice Chipsy-ja, ključnog Brenda Marbo Produkta, članice čuvene kompanije Pepsi Co International.

Marbo sledi primer svoje matične kompanije PepsiCo, pa za kampanje za ključne brendove angažuje najpopularnije glumce. U Americi je u toku kampanja koju nosi Eva Longorija, a za kampanju za Chipsi je angažovan Sergej, pa će ovogodišnje reklame biti prave glumačke bravure.

- U prvom spotu, koji režira Istok Tornjanski, imaću dvostruku ulogu, pa će biti zanimljivo u kom liku će me publika više voleti! – kaže Sergej, dodajući da je to sve što, zbog strogog ugovora, u ovom trenutku može da kaže.

Reklame

Ostavite komentar