Severina nazdravljala rakijom: Slabost su mi luzeri

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 07 Feb 2013

Severina voli da popije, a kada popije onda prizna i ono što ne bi smela… Gostujući u emisiji na “T portalu” hrvatska pevačica je otkrila da ne mrzi ovih dana svog trenera I koje vežbe radi da bi imala savršenu guzu. Između ostalog Sevka je rekla da su joj slabost luzeri, da je psa Pikasa poklonila svom menadžeru i da je njen sin prohodao.

spek severina_620x0

Nazdravljajući rakijom sa voditeljkama Petrom Nižetić i Marijanom batinić koju im donosio domaćin zagrebačke kafane Katran u kojem se snima emisija, Severina je na pitanje koja je njena slabost kao iz topa izgovorila:

“Luzeri!Ostalih slabosti nemam”.

Kad je već spomenula momke Seve je odgovorila na pitanje gde se nalazi pas kojeg joj je poklonio bivši dečko Slavko Šajinović.

“ Pikasa sam udomila kod mog menadžera i dobrog prijatelja Tomice. Ja imam stan, a on ima kuću pa mu je tamo mnogo zgodnije.”

Kada su je voditeljke emisije pitale kako uspeva da održi vitku liniju I da ima lepu guzu, Seve se nije ustručavala, pa je ustala I pokazala kako radi čučnjeve. Otkrila je I da ne mrzi svog trenera I da može sebi da priušti da pojede dva tanjira gulaša.

“ Uradim 100 čučnjeva dnevno i to je dobro za moju guzu. Nisam ja tip koji može da se zadovolji salatom. Jedem sve, baš juče sam pojela dva tanjira gulaša.

Kada se malo opustila uz rakiju pevačica je poverila da joj je sin Aleksandar prohodao I da je presrećna zbog toga.

Severina je istakla da je teže kada nekog ostavljaš, nego kada te ostavljaju.

- Mislim da je teže kada ostavljaš, mada to znači da ti nije dovoljno stalo, a kada si ostavljen onda ti baš bude teško.

Reklame

Ostavite komentar