Tanja Savić razočarala izgledom

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 04 Feb 2013

Tanja Savić se konačno vratila u Srbiju, ali ne u izdanju kakvom smo očekivali.

tanja-savic

 

Važila je za jednu od najatraktivnijih pevačica iz „Zvezda Granda“, ali teško da će taj status sačuvati ako što pre ne dotera svoj izgled.

Primetno je da je Tanja Savić nabacila malo više kilograma. Međutim, osim kilograma na izgled popularne pevačice utiče i garderoba, odnosno haljina koju je obukla za večerašnju emisiju „Narod pita“. Deluje kao da Tanja ima 40, a ne 28. godina.

Imamo na umu da je pevačica rodila već dvoje dece, ali za ovoliko opuštanje nema opravdanja, naročito sada kada publiku treba da obraduje novim pesmama. Uz nove pesme mora da ide i top forma.

Reklame

3 komentara

  1. Magic nature said on 05/02/2013 at 08:58

    Ne moze se biti pola devojka pola “riba”! Ne mozes da kuvas rucak godinama a onda se setis da si “zvezda”! Umetnost ne trpi to vrstu podele, ma kako svi glumili da su to pomirili. U svemu joj je najjadnija haljina. Pa mogla je nesto pristojnije da obuce.Ovako vidi se da je haljinu izvadila iz “naftalina”, jer sigurno nije kuvala u njoj!

  2. Tijana said on 05/02/2013 at 09:15

    Sta lupate?Nista joj ne fali.Ajde tebe da vidimo ako si zensko kad se porodis po drugi put kako ces da izgledas ili tvoja zena,ako si musko.Kakav debilan tekst.Znam da necete da objavite ali eto cisto za vas.Stidite se!

  3. Dusan! said on 05/02/2013 at 21:55

    Meni je Tanjuska jos bolja sada, vise volim taj njen zreliji izgled!

Ostavite komentar