Trač ili istina: Nova “Farma” krajem marta

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 16 Feb 2013

Kako Telegraf nezvanično saznaje, početkom naredne nedelje će čelni ljudi TV “Pink” odlučiti da li će raditi četvrtu sezonu rijalitija “Farma”, koja će, ukoliko bude dobila “zeleno svetlo”, početi najverovatnije krajem marta i u njoj će učestvovati VIP ličnosti koje se nisu pojavljivale u prethodnim serijalima.

Farma

U ponedeljak ili utorak će se doneti konačna odluka da li će biti nove “Farme”, a trenutno su šanse 50/50 odsto! Ukoliko se ovaj rijaliti bude realizovao u njemu će učestvovati sasvim nova ekipa poznatih ličnosti, jer je procenjeno da su takmičari iz prethodnih serijala “istrošeni” i da ne bi bili dovoljno zanimljivi gledaocima – navodi izvor Telegrafa sa televizije “Pink”.

Imena zvezda sa kojima se eventualno pregovara se čuvaju u tajnosti, a za sada nije poznato da li će se i četvrta sezona poznatog rijalitija snimati na čuvenom Prokinom imanju u Lisoviću.

Da podsetimo, pobednici prethodnih “Farmi” bili su Milan Topalović Topalko, Miloš Bojanić iKatarina Živković, koji su osvojili po 100.000 evra, a gledaocima je posebno u sećanju ostala druga “Farma”, koju su obeležili skandalozno ponašanje učesnika, psovke i uvrede, zbog čega je na kraju Miloš Bojanić tužio Zoricu Brunclik, Dragana Marinkovića Macu i Ivana Fecea Firčija. Nakon dvogodišnjeg razvlačenja po sudovima, Bojanić je prošle nedelje odlučio da povuče tužbe protiv svojih nekadašnjih kolega sa “Farme”.

Treća i zasad poslednja sezona završena je u decembru 2010. godine, a još u januaru 2012. pojavile su se informacije da nova “Farma” počinje uskoro, ali od toga nije bilo ništa.

Reklame

Ostavite komentar