Zašto se Doris Bizetić oblači kao pre dvadeset godina?

Izvor: poznati.info
Postavljeno 11 Feb 2013

Njenu porodicu već godinama prozivaju kako su staromodni, i kako izgledaju kao da su izašli iz vremenske kapusle kada je njihovo odevanje u pitanju.

Doris

 Porodica Bizetić poznata je po veoma specifičnom stilu života. Kada to kažemo, onda mislimo i na stil odevanja, šminkanja i friziranja. Naime, sestre Bizetić, Doris i Anita najviše kritika dobijaju na račun stila. Njih pljuju jer izgledaju isto kao pre dvadeset godina. Nazivaju ih čudakinjama i staromodnim devojkama, a evo kako to komentariše mlađa sestra Doris:

- Trend se vraća. Ja vraćam taj stil. To mi se dopada – kaže Doris.

Reklame

1 komentar

  1. Magic nature said on 12/02/2013 at 06:25

    Nisam fan nikog od Bizetica, ali moram da priznam da su komentari na njihov stil oblacenja veoma primitivni i malogradjanski! U modernom svetu, svako moze da se oblaci kako hoce i gaji koji god stil hoce, sve dok to ni na koji nacin ne ugrozava nekoga. Po meni je veoma malogradjanski komentarisati nekoga zato sto “ne prati modu”! Sta je tu lose ako se njima svidja “retro”, ako se dobro osecaju tako i ako imaju “ciljnu grupu” za to sto rade! Pa koliko ljudi na nasoj estradi niti zna da govori, a kamo li peva, pa su sredjeni po poslednjoj modi i to im je jedino! Pitanje je licne slobode i izbora sta ce ko da obuce, ali Srbija je veoma primitivna sredina i osudjuje sve sto je na bilo koji nacin “drugacije”.

Ostavite komentar