Željko Joksimović najbrži vozač

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 13 Feb 2013

Željko Joksimović je ovih dana pokazao da nije uspešan samo na muzičkoj sceni, bilo da peva ili komponuje, već je veliko umeće pokazao i za volanom. U organizaciji jednog poznatog automobilskog brenda, Joksimović je pobedio na takmičenju za najbržu VIP ličnost u Srbiji.

spekt-zeljko-Joksimovic---1_620x0

U finalnoj vožnji na Adi Huji, iako suočen sa velikim izazovima, kao što su mokra staza i pad temperature, Joksimović je imao bolje vreme od dvojice konkurenata – kuvara Petra Gajića i pevača Nemanje Stevanovića. Popularni kantautor je na ovaj način samo potvrdio ono što se uglavnom znalo i ranije – da voli automobile, da za sebe uvek bira najbolje i da uživa u vožnji.

A, da pored učešća u automobilskom takmičenju nije zapostavio ni rad na novim pesmama, Željko je potvrdio u utorak posle podne kada je preko “Jutjuba” svoje producentske kuće “Minakord mjuzik” pustio nekoliko taktova svog novog singla. Najavio je da će pesma uskoro biti promovisana u celosti, a do tada njegovi fanovi mogu čuti kako je Željko otpevao samo nekoliko početnih stihova. Joksimović nije otkrio ni kako će se pesma zvati.

Reklame

Ostavite komentar