Željko Samardžić: Imam tremu pred koncert u Areni

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 06 Feb 2013

Nakon duže pauze, jedan od omiljenih pevača dama sa ovih prostora, Željko Samardžić, vraća se na muzičku scenu novim albumom ali i velikim koncertom. Kao i do sada, Željkov će održati koncert na Dan žena, 8. marta u beogradskoj Kombank areni.

Zeljko-Samardzic

Kako bi dobili detalje o spektakularnom nastupu ali i novom albumu kontaktirali smo Željka, koji je bio raspoložen da otkrije deo svojih planova. Tako, na pitanje da li ima tremu pred koncert, iako mu je Arena vrlo dobro poznata s obzirom na to da mu je ovo već peti koncert u istom prostoru, Željko je rekao: “Upravo zato što mi je teren poznat i pokušavam da ga napunim po peti put, trema i te kako postoji. Što se više primiče 8. mart tenzija postepeno raste! Dakle, beogradska Arena je najrespektabilniji koncertni prostor u mojoj dosadašnjoj karijeri, a beogradska publika možda najzaslužnija što sam ovde gde sam i ono sto jesam danas – ne samo u muzičkom smislu.”

Kao i prethodnih godina, Željko će svojoj publici prirediti i neko iznenađenje, a ovaj put su to njegove cenjene kolege koje će mu praviti društvo na sceni.

“Žao mi je, ali zaista mi je stalo da imena gostiju ostanu kao eksluzivitet za publiku koja dođe na koncert”, tajanstven je Željko.

A na pitanje da li će otpevati neke pesme sa novog albuma, koje publika nije imala priliku da čuje, šarmantni pevač nam je otkrio: “Naravno! Sigurno je da ćemo svirati nekoliko novih pesama koje su se već zavrtele, ‘Zaustavite januar’ i ‘Kameleon’. Ovih dana ću promovisati još dve, čiji su radni nazivi ‘Kompas za ljubav’ i ‘Sve što imam nemam’.”

Reklame

Ostavite komentar