10 stvari koje niste znali o Bredu Pitu

Izvor: wannabestars.rs
Postavljeno 25 Mar 2013

Vilijam Bredli Pit, svetu poznatiji pod imenom Bred Pit, američki je glumac koji se na filmskom platnu prvi put pojavio davne 1987. godine i za tili čas osvojio srca ženske populacije. I pored toga što je na početku karijere igrao u filmovima koji su doživljavali neuspehe i dobijao sporedne uloge, ovaj plavooki zavodnik nije ostao nezapažen.

Bred-Pit22

Danas, on nosi tutulu jednog od najpoželjnijih muškaraca na planeti i jedan je od najpopularnijih glumaca filmske industrije. Pogledajte detalje iz njegovog života koje možda niste znali.

Tokom školovanja Bred je bio pravi sportista. Igrao je košarkugolftenis, bio je u plivačkom timu, pevao u horu i bio član dramske sekcije.

Kao i mnogi tinejdžeri i Bred je imao problema sa bubuljicama. Međutim, nećete videti ožiljke na njegovom licu, jer su uklonjeni dermoabrazijom, tretmanom koji ispravlja nepravilnosti na koži.

Kada bi danas obukao kostim pileta zaradio bi milione. Pre nego što je postao mega zvezda, ovaj momak je, radeći kao promoter meksičkog restorana, nosio upravo ovaj kostim. Osim toga, radio je i na bazenu, zatim kao šofer i dostavljač.

Njegov ljubavni život izgleda kao filmski scenario. Bio je veren sa glumicom Gvinet Paltrou, zatim je bio oženjen popularnom Dženifer Eniston, a danas pored sebe ima prelepu Anđelinu Džoli sa kojom ima troje biološke i četvoro usvojene dece.

Bred je veliki humanitarac. Godine 2006. pridružio se Stivu Bingu u projektu izgradnje 150 novih domova u Nju Orleansu. Osim toga, njegova fondacija pod nazivom “Make It Right” pomogla je žrtvama uragana Katrina izgradivši preko 70 novih domova.

On i Anđelina ne žele da njihova deca čitaju o njihovom životu na Googleu. Na svim kompjuterima koje imaju u kući blokirana su njihova imena na ovom pretraživaču, jer ne žele da deca čitaju šta su drugi pisali o njima.

Zbog kontroverzne uloge u filmu “Sedam godina na Tibetu”, koji je snimio davne 1997. godine, zabranjen mu je ulazak u Kinu.

Njegov omiljeni film je “Groznica subotnje večeri”.

Prevelika ljubav prema bivšoj supruzi Dženifer Eniston motivisala ga je da dizajnira verenički prsten optočen dijamantima i da nauči grčki jezik, jer je Džen grčkog porekla.

Prvi put je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na planeti  1995. godine.

Izvor: wannabestars.rs

Izvori fotografija: photobucket.com, flickandbits.com, geektyrant.com

Tekst: Aleksandra Dejanović

Reklame

Ostavite komentar