Aca Lukas 8. juna na “Marakani”

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 06 Mar 2013

Jedan od najpopularnijih folk pevača na Balkanu održaće na leto koncert na najvećem stadionu u zemlji. Trava će, tvrde organizatori, ostati netaknuta.

aca-marakana

 

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, kaže da će 8. juna ispuniti svoj dečački stan kada u 20 časova i 30 minuta zapeva pred punim stadionom kluba koji obožava.

“Najveći sam zvezdaš, ali ne mrzim one koji ne navijaju za Zvezdu. I da hoću ne mogu jer moju publiku čine svi i ubeđen sam da stadion neće biti pun – već krcat. To obećavam. Biće to spektakl o kojem sam sanjao i koji ću sada i da podelim sa publikom”, kaže Lukas za MONDO.

Karte po promotivnim cenama od 500 do 1.100 dinara su već u prodaji na svim Eventim prodajnim mestima i Internetu, a da već vlada veliko interesovanje govori podatak da su fanovi već rezervisali 25.000 karata.

“Scenografija i ozvučenje koje pripremamo za Lukasa biće najveći ikad montirani na ‘Marakani’.Kada je u pitanju teren, on će biti prekriven po svim svetskim standardima i nakon što se koncert završi i sve razmontira igrači Zvezde će moći da istrči na teren. Trava će ostati netaknuta“, tvrdi Saša Mirković iz produkcijske kuće “Beotona”, koja je organizator koncerta. Podsetimo, nakon koncerta Zdravka Čolića 2007. godine na stadionu, trava je bila ruinirana.

Ono što publika na koncertu može da očekuje je presek celokupne karijere Lukasa pa otuda i naziv “Od splava do Marakane”. Goste ne želi da otkriva, ali je rekao da postoji “velika mogućnost da gost bude grčka pevačica Ana Visi”.

Vuksanović se proslavio na beogradskom splavu “Lukas” pa je tako i dobio nadimak koji je postao njegovo zaštitno ime. Prvi album “Ponos i laž” je izdao 1995. godine, a pesma “Kuda idu ljudi kao ja” lansirala ga je u zvezde.

Svakim narednim albumom Lukasova popularnost je rasla, a 2010. je održao čak tri koncerta u Kombank areni gde ga je slušalo više od 50.000 ljudi.

Reklame

Ostavite komentar