Članice grupe „Moje 3“ u šopingu

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 13 Mar 2013

Predstavnice Srbije na „Pesmi Evrovizije 2013“ – Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović „uhvaćene“ su ovih dana u jednoj modnoj radnji u Beogradu kako biraju krpice. I dok su Mirna i Nevena više zagledala lepršave haljine, Sara Jovanović se i nije baš osvrtala na njih.

spekt-moje-3_620x0

 

Istina je da baš i ne volim da nosim haljine – kaže ona. – Još od detinjstva sam češće u pantalonama, a nekoliko godina sam nosila široku odeću i bila u hip-hop fazonu. Ali mnogi mi ne veruju ni da sam sa dečacima „visila“ napolju i igrala fudbal.

Naravno, ova „neverica“ publike proizvod je utiska koji je Sara ostavila u takmičenju za „Prvi glas Srbije“ sa brojnim transformacijama u kojima je isticala i svoju senzualnost.

- I odabrane pesme u „Prvom glasu Srbije“ su često odlučivale šta ću obući, hoće li to biti nešto elegantno, glamurozno… Ali moram da priznam da se najviše osećam seksi kad sam u beloj majici, džinsu i patikama – otkriva „đavolica“ iz pesme „Ljubav je svuda“.

Sa Sarinim modnim opredeljenjem ne slaže se Mirna Radulović koja, kaže, obožava da nosi haljine, posebno na nastupima, dok privatno može da bude i u džinsu. Nevena Božović je u modnom opredeljenju sličnija Sari. Uglavnom daje prednost pantalonama, i najčešće se oblači sportski i opušteno.

Reklame

Ostavite komentar