Dača i Nataša su u dobrim odnosima

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 10 Mar 2013

Nataša Bekvalac je otkrila da je u odličnom odnosu sa svojim bivšim mužem Danilom Ikodinovićem i da su napokon – složni. Bekvalčeva je u emisiji “Ja to tako” istakla da ne može da se pomiri sa Dačom jer se sa njim nije nikada svađala i da su danas, posle nesreće koje su doživeli i burnog razvoda, zadovoljni svojim odnosom.

natasa-i-daca

“Bilo je veoma teško, ali uradili smo pravu stvar. Odstranili smo ono najgore u našoj vezi i sada se pomažemo koliko možemo. Ipak smo skoro kao porodica”, rekla je pevačica.

Nataša Bekvalac je pričala i o tome kako je najteži posao roditeljstvo, ali da ona uživa u svojoj Hani, koja je po svemu specifično dete i vrlo senzitivna. Mala Hana je u emisiji poručila da je njena mama najbolja na svetu i da’ želi da ostane samo njena mama’, što je pevačicu oduševilo.

Osvrnula se i na svoja najteža životna razočaranja.

“Uglavnom sam zbog svoje iskrenosti bila jako povređivana od ljudi koje sam smatrala svojim najboljim prijateljima”, rekla je pevačica.

Bekvlačeva je priznala da za sebe ne misli da je najbolja, ali isto tako i da ima nešto što se teško može definisati rečima.

“Ima mnogo lepših, pametnijih, zgodnijih, uspešnijih od mene, ali ja imam ‘ono nešto’”, rekla je Nataša, i priznala da ona i njena mama nemaju nijednu dodirnu tačku, budući da je ona konzervativna.

“Volela bih da moja mama ima malo širine, kada su neke stvari u pitanju. Previše je konzervativna što je meni nekada stvaralo dodatne stege”, rekla je Nataša. Pevačica je otkrila i da joj niko nije rekao da je zla osoba, te da joj je jako drago zbog toga, kao i da ima probleme zbog tračeva.

“Pronađite mi jednu osobu koja sa 32. godine nosi oreol? Teško ćete je naći”, uzvratila je Nataša na konstataciju voditeljke da se promenila od početka karijere. Ona se osvrnula i na epizodu plakanja u emisiji Amidži šou, i priznala da su joj je Ognjenov ’prilog napravio haos od života’, kao i da njene suze nisu bile marketinški trik jer, da je tako, ‘bila bi u Holivudu’.

Reklame

Ostavite komentar