Depeche mode obećao Beogradu spektakl

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 06 Mar 2013

Koncert u Beogradu biće putovanje kroz istoriju Dipeš Mod (Depeche Mode) i upravo sada vežbamo pesme koje ćemo izvesti u Beogradu, izjavio je Beti Endrju Flečer menadžer i član grupe.

218701_2878depechemode_f

 

“Upravo pravimo listu pesma koje ćemo svirati u Beogradu i njih svakodnevno vežbamo. Nažalost, neću vam odati koje pesme ćemo svirati, ali garantujem da će numere zvučati odlično”, rekao je Flečer i dodao da se raduje dolasku u Beograd gde je već samostalno nastupao kao di džej.

Bend je otkazao gostovanje u Beogradu 2009. godine kao i Sofiji, Bukureštu i Zagrebu zbog bolesti pevača Dejva Gana, koji je tada hospitalizovan u Atini zbog gastroenteritisa. Dipeš Mod nastupiće na beogradskom Ušću 19. maja.

“Bili smo zaista razočarani kada smo morali da otkažemo koncert u Beogradu, ali i druge koncerte sa te turneje. Bend se nalazio u zaista stresnoj, uznemirujućoj situaciji. Želeli smo da se na nekoj drugoj turneji vratimo u mesta gde smo otkazali koncerte, a sada je izuzetna prilika za to. Nadam se da će fanovi biti strpljivi a ja im obećavam
odličan koncert”, rekao je Flečer Beti.

Dipeš mod će 19. maja u Beogradu predstaviti svoj novi, trinaesti po redu album, Delta Machine, za koji je Flečer rekao da je nastao najviše pod uticajem bluz i elektro muzike.

Reklame

Ostavite komentar