Ekrem prevario “Velikog brata”

Izvor: Kurir
Postavljeno 04 Mar 2013

Ekrem Jevrić ispalio je producente „Velikog brata“ i neće se pojaviti u šouu koji 13. marta počinje na B92. On je na nagovor Željka Mitrovića odlučio da se opet pojavi na„Farmi“, koja uskoro startuje na Pinku.

farma-veliki-brat-ekrem-jevric-stanija-seksi-sandra-1362367281-276597

Gospoda je trebalo za 2.000 evra nedeljno da bude u kući na Košutnjaku, ali razgovor s vlasnikom „ružičaste televizije“ u Njujorku gradu podstakao ga je da promeni mišljenje i potpiše ugovor za rijaliti u kojem se rodila njegova ljubav s Vendijem.

Mitrović je na proputovanju od Los Anđelesa preko Njujorka do Londona, Roterdama i Stokholma svratio u dom vlasnika hita „Kuća-pos’o, pos’o-kuća“ kako bi osigurao njegovo učešće na seoskom imanju u Lisoviću. Rijaliti neće menjati koncepciju, ali hoće ime i emitovaće se pod nazivom „Naša farma“.

Osim Ekrema, kako saznajemo, tamo će se pojaviti i reper Cvija. Očekuje se učešće Stanije Dobrojević, Alekse Markovića Akija, mlade zvezde „Granda“, i Seksi Sandre. Međutim, to nije ni približna lista takmičara, jer se očekuje ulazak čak 22 vipovca, a većina imena se još drži u tajnosti.

Reklame

Ostavite komentar