Emotion: Nismo dali Avi pare da bi imala seks

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 27 Mar 2013

Peta sezona rijalitija „VIP Veliki brat“ obara sve rekorde! Iako je prošlo samo dva dana od ulaska poznatih takmičara u kuću na Košutnjaku u producentskoj kući Emotion su prezadovoljni gledanošću. Ipak, oni su ošto demantovali tvrdenje da su Avi Karabatić dali pare kako bio imala seks pred kamerama.

ava vb_620x0

Mediji veće danima pišu da je hrvatska starleta Ava Karabatić kao uslov za svoje učešće u rijalitiju “Veliki brat” zahtevala da joj se honorar od 9.000 evra isplati unapred. Pojedinci su nagađali da joj je taj novac ponuđen da kako bi ona imala seks u kući. Emotion tvrdi da takvi natpisi nemaju veze sa realnošću.

- Naravno da nije tačno da smo joj dali bilo kakav novac ni da bi imala seks, ni da je dobila pare unapred. Ona ima tretman kao svi ostali ukućani – rekla nam je Milijana Radević, PR Emotiona.

Da će ovo biti sezona o kojoj će se dugo pričati govore podaci da televizija B92 beleži rekordnu gledanost otkako je rijaliti počeo.

- Prezadovoljni smo gledanošću „VIP Velikog brata“ – otkrili su nam iz Emotiona koja su nam rekli da ne postoji ni jedan kanal koji prenosi dešavanja iz kuće svih 24 sata dnevno.

Reklame

Ostavite komentar