FARMA: Era proziva Miloša Bojanića

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 20 Mar 2013

Dok su se neki farmeri odmah prihvatili posla i čišćenja štale, cepanja drva i kuvanja ručka, starlete Stanija Dobrojević i Seksi Sandra zasele su na klupu i počele priču o “ženskim stvarima”, garderobi i depilaciji

Farma

 

Sa podelom poslova počele su i prve nevolje na “Farmi”! S obzirom na to da je sinoć za gazdu kuće izabran Ekrem Jevrić, jutros su ukućani dobili prvu podelu poslova.

Umesto Jevrića, glavnu reč je vodio pevač Era Ojdanić, koji je odmah javno napao bivšeg farmera Miloša Bojanića zbog nereda u štali. 

- Joj, Miloše, za šta si ti uzeo pare u ‘Farmi’ kada si ovakav nered ostavio za sobom?! Ništa nisi radio - kukao je Era nakon što je našao mrtvog pacova.

Danijel Alibabić i glumica Gordana Bjelica su pomagali Eri u čišćenju, a za kuvanje ručka zadužena je Zorica Marković, kojoj je Ekrem rekao da mora da “otkine nokte” (misleći da ih odseče) kako bi mogla da kuva pasulj sa mesom i kupus. 

Dok su se neki farmeri odmah prihvatili posla i čišćenja štale, cepanja drva i kuvanja ručka, starlete Stanija Dobrojević i Seksi Sandra zasele su na klupu i počele priču o “ženskim stvarima”, garderobi, depilaciji

U jednom trenutku Stanija je ispričala da su Beograđanke bezobrazne i da mnogo psuju! Na kraju je zaključila da ne zna odakle je!

- Najteže mi je kada me pitaju odakle sam. Nisam ni iz Novog Sada, ni iz Rume, ni Amerike, kao ni iz Hrvatske, uopšte ne znam odakle sam – jadala se starleta Ekremu i Milanu Tarotu.

Misica Jovana pričala je o dečku koji je čeka napolju i da se odlično slaže sa njim. Pevačica Darija rekla je da se nikada nije odmah zaljubila, već je moralo da prođe nekoliko meseci osvajanja.

Milanu Tarotu dodeljeno je odnošenje smeća, a Miki Mećava je vodio ekipu koja treba da upotrebi cigle u korisne svrhe.

Reklame

Ostavite komentar