Glumci izbacili Severinu iz pozorišta!

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 04 Mar 2013

Severina Vučković je trebalo da bude jedna od zvezda predstave “Rat i mir” koja je prošle godine izvedena u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, međutim, kako navodi “Jutarnji list”, pevačica je ostala bez uloge jer je protiv njenog angažmana bio celokupni glumački ansambl HNK-a!

 Severina-1

Reditelj Tomaž Pandur je po svaku cenu želeo da Seve igra jednu od glavnih uloga u ovom komadu, ali glumci su mu poručili da nema šanse da scenu dele sa njom. Iako je Pandur na sve načine pokušao da ih ubedi da promene svoju odluku, to mu nije pošlo za rukom – ispričao je izvor blizak slovenačkom reditelju.

Da nije naišla na otpor u HNK-u, Severini bi ovo bila četvrta pozorišna uloga. Prethodno je glumila u predstavama “Karolina riječka”, “Gospoda Glembajevi” i “Čekajući svog čovika”.

Zanimljivo je da će hrvatska pevačica i Tomaž Pandur ipak sarađivati, doduše van pozorišta, budući da će on osmisliti njen scenski nastup za predstojeću turneju “Dobro došao u klub”, u okviru koje će Severina 30. marta nastupiti u “Kombank Areni”.

Reklame

Ostavite komentar