Jelena Tomašević progovorila o nezgodi sa haljinom

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 11 Mar 2013

Jelena Tomašević, jedan od najlepših vokala među srpskim zvezdama, napornim radom stekla je zavidnu karijeru, a njen besprekoran imidž nije uspeo nimalo da ukalja nedavni incident sa odećom koja joj je spala na sceni. Talentovana pevačica kaže da se nije uznemirila zbog burne reakcije medija kada joj je na sceni “Prvog glasa Srbije” spala haljina u gornjem delu.

jelena-tomasevic

- Da novinari nisu napravili toliku buku oko toga, ja ne bih ni primetila sigurno, kao ni većina ljudi, kaže popularna pevačica.

Ona objašnjava da je do nezgode došlo, jer je obukla haljinu za baladu koju je planirala da peva i koja ne zahteva previše kretanja po sceni, međutim, sve je promenjeno u poslednjem trenutku.

- Za “Prvi glas” sam se obukla za baladu “Panta rei” koju je trebalo da izvodim i u poslednjem momentu su promenili da pevam “Okeane” pošto je to bilo specifično veče i trebala im je brža pesma. Tako da, u zanosu i igri, srce i duše, ništa se značajno nije ni desilo, ali mediji su od toga napravili veliku priču, rekla je ona.

U intervjuu za Smeda portal priznala je da je na početku ipak osećala malu neprijatnost.

- U početku mi to nije prijalo, a onda sam shvatila da ništa ne može da mi bude od toga. Samo sam pomislila šta bi bilo da se stvarno nešto videlo? Ne bi me oprali ni Dunav ni Sava! A u “Talentu” sam zadovoljna kako je sve to izgledalo, kako je slikano i mislim da je pesma toliko moćna i raskošna da po mom mišljenju ništa drugo nije bilo u prvom planu, zaključuje popularna pevačica.

Reklame

Ostavite komentar