Kako Nenad Čanak vaspitava sina?

Izvor: opera-17.com
Postavljeno 10 Mar 2013

canak-sinPolitičar Nenad Čanak gostovao je u emisiji Sanje Marinković “Magazin In”, a društvo mu je pravio i sin Milan koji je trenutno u tinejdžerskim godinama.

Kako je Čankov sin rekao u razgovoru sa Sanjom, baš poput svakog tinejdžera ne voli da ide u školu, trenira džudo, ali isto tako je naveo da se odlično snalazi u kuhinji, te da priprema čokoladne kolače i pastu, a da recepte nalazi na internetu.

Milan je istakao da ima divnog oca, a Nenad je otkrio svoje metode vaspitavanja.

- Prva stvar koja je važna jeste da sam bira odeću, obuću, oblik frizure. Dakle, kako hoće da izgleda, tako izgleda. Drugo, ja sam samohrani otac sa invaliditetom i mislio sam da ga naučim te stvari koje muškarac mora da zna, a to je da kuva, da sebi zašije ako nešto otpadne. Da spremi po kući - rekao je Nenad.

Milan je u razgovoru sa voditeljkom otkrio da sa ocem još uvek nije pričao o stvarima koje se tiču ljubavi i prvog poljupca, a Nenad je konstatovao da nema šta da mu objašnjava u eri internet sajtova, te da sve što ga bude zanimalo moći će da sazna sam tako što će na pretraživačima ukucati adekvatnu reč – seks.

Reklame

Ostavite komentar