Keba raskinuo ugovor sa “Grandom”

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 01 Mar 2013

Dragan Kojić i „Grand produkcija“ Saše Popovića juče su potpisali raskid interpretatorskog ugovora, tako da će Keba novi album sa osam numera objaviti za PGP-RTS.

keba1

Nakon jednomesečne agonije i uslovljavanja pojedinaca iz vrha Pinka da „Grand“ ne može biti izdavač mog albuma ukoliko ne povučem tužbu protiv te televizije, više nisam imao strpljenja da čekam i postigao sam dogovor sa PGP-RTS. Bez obzira na to što je pre neki dan Željko Mitrović pristao da CD izađe a da ja ne povučem tužbu, odlučio sam da izdavač ipak bude PGP-RTS. Nemam poverenja da će Pink sve ispratiti kako treba zbog njihovog odnosa prema mom liku, delu i mojoj porodici - navodi Keba.

On kaže da ništa ne zamera Popovićevoj produkciji.

Nemam razloga za nezadovoljstvo što se „Granda“ tiče i zahvaljujem im na uloženom trudu da se sve to izgladi, ali neki unutrašnji glas mi govori da sam u pravu – što će se, siguran sam, i na sudu dokazati – da je TV Pink iz samo njima znanih razloga blatio moj lik i delo i u sve to uvukao i moju porodicu. Što se „Granda“ tiče, zatražio sam raskid ugovora, dobio ga i rastali smo se kulturno i uz obostrano, nadam se, razumevanje.

Keba je juče otputovao na turneju u SAD, gde će ga sačekati ćerka Nataša, a na aerodromu su ga ispratili supruga Olja i sin Igor.

Reklame

Ostavite komentar