Madona postala milijarderka

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 27 Mar 2013

Pop ikona postala milijarderka. Samo od poslednje turneje “MDNA” zaradila više od 300 miliona dolara!

48762-madonna

 

Kada je počinjala karijeru proslavio ju je hit “Material Girl”.

Da li je tada već slutila da će jednog dana biti milijarderka?

A taj dan je došao, jer je prema vestima iz SAD, u svojoj 54. godini ušla u klub poznatih ličnosti sa pozamašnim bankovnim računom, koji premašuje milijardu dolara!

Pre dve godine, Madonina imovina je bila procenjena na 700 miliona dolara, ali je pop kraljica, poznata i kao vešta poslovna žena, umela mudro da investira svoj novac i tako da svoj imetak za kratko vreme uveća na milijardu.

Pevačica je inkasirala 10 miliona dolara od reklame za vodku “Smirnof”, a njen parfem “Truth of Dare” joj je doneo dodatnih 60 miliona dolara.

Ulaganje u lanac fitnes klubova “Hard Candy” se, takođe, pokazalo unosno, kao i ulaganje u dijetetski napitak “Vita Coco”.

Ne treba zanemariti ni prihod od prodaje albuma “MDNA”, kao ni zaradu od svetske turneje koja joj je donela više od 305 miliona dolara.

Pop zveda, međutim, ne namerava da stane na tome. Prema mišljenju stručnjaka, Madona bi mogla da zaradi još nekoliko miliona samo u toku ove godine sa svojom kolekcijom odeće indikativnog naziva – “Material Girl”.

Reklame

Ostavite komentar