Maja Nikolić: Bivši verenici još imaju šanse kod mene

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 02 Mar 2013

Pevačica Maja Nikolić otkrila je da često kontaktira sa svojim bivšim verenicima Janom Štajnplicom i Atanasiosom Arapogluom, dok se sa bivšim muževima, Vukom i Mirkom, sudi već godinama. Maja takođe otkriva da je u intenzivnom kontaktu sa Janom i da razmišlja da mu se vrati.

Maja NIkolić

“Uvek sam volela ozbiljne i duge veze i zato mi treba vremena da prelomim. Nikada nisam bila ni sa kim samo nakratko. Još uvek se ne usuđujem tako lako da se vratim Janu jer je to bila jaka veza od četiri godine. Trenutno nas vezuju poslovni interesi i stalno se viđamo tako da nema potrebe da on bude uporan u nameri da me osvoji, budući da sve zavisi od mene. I dalje gajim simpatije prema njemu i bliski smo kao da smo rod. On želi da se preselim u Berlin, što meni nikako nije u planu”, kaže Maja koja intenzivno kontaktira i sa doskorašnjim verenikom Grkom.

“Imala sam godinu dana verenika u Grčkoj. Zove se Atanasios Arapoglu. Od njega sam dobila poslovnu ponudu i trenutno mu pomažem da počne da radi za srpsko tržište. I sa njim sarađujem i ne znam da li ću se možda i sa njim pomiriti jer trenutno nemam vezu. Kada s nekim raskinem, ponašam se kao najbolji prijatelj: i dalje odlazim u njegovu kuću, i dalje volim njegovu decu, i dalje poštujem njegovu mamu i familiju. Pošto sam odmalena rasla razdvojeno od mame i tate, vrlo lako se vezujem za porodice svojih izabranika”, kaže Maja koja je dva puta bila udata, nakon čega je dva puta bila i verena, ali njene romanse sa Grkom i Nemcem nisu ozvaničene pred oltarom.

Maja takođe navodi da joj status verenice ništa nije značio, budući da iza sebe ima dva braka, a posle toga je dva puta bila verena, ali da je Janu i Atanasiosu značio kako bi bili sigurni da je imaju. Iako još uvek nije sigurna da li će se vratiti nekom od verenika, njeni planovi za budućnost su da jednog dana kupi kućicu u Grčkoj u kojoj bi živela sa svojim sinovima, u Mudanji na Halkidikiju. Kaže da je u svom životu sve sama postigla i zaradila i da planira tim putim i da nastavi.

Reklame

Ostavite komentar