Nemeš u Velikom bratu sa Samantom Foks

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 15 Mar 2013

Nikola Nemešević (24) ponovo će ući u kuću Velikog brata, ali ovog puta kao VIP učesnik. Operski pevač proslavio se pre dve godine kad se u Velikom bratu zaljubio u Hrvaticu Marijanu Čvrljak (29).

15625_marijana-nemes_af

Ona je tada pobedila i osvojila nagradu od 104.700 evra. Pet godina starija Marijana, koja je i dalje u vezi sa Nemešom, kako je sama rekla, potrošila je sav novac. Nagađa se da je upravo to razlog njegovog ulaska u kuću na Košutnjaku.

Marijana i Nemeš nakon izlaska iz kuće živeli su u Zagrebu i Beogradu. Trenutno su u Srbiji jer Nemeš radi kao sinhronizator crtaća i dokumentaraca. Iako je njegova pesma “Znam taj smešak” obarala rekorde na Jutjubu dok je bio u kući Velikog brata, Nemeš nakon izlaska iz kuće ipak nije ostvario najavljivanu karijeru.

Sva je prilika da će se u „VIP Velikom bratu“ naći i Samanta Foks! Muzička zvezda iz osamdesetih, koja je već boravila u Srbiji pre šest godina na dodeli Melka u Čačku, gde ju je dočekao Velja Ilića, pregovara s producentima o učešću u rijalitiju.

- Kao što je slučaj sa svim velikim zvezdama, i sa Samantom pregovori traju već neko vreme. Čak se šuška da je to razlog što producenti nisu objavili zvaničan datum početka šoua – kaže naš izvor i dodaje:
- Ona je 2007. godine već bila u Srbiji i oduševljena je našim mentalitetom, tako da joj ne bi bio problem da se uklopi među ljude ovde.

Inače, produkcijska kuća „Imoušn“ je pre pet godina dovela u Srbiju pevačicu Anastaziju, koja je nastupila kao gost u „Operaciji Trijumf“, pa ne bi bilo veliko iznenađenje kad bi uspeli da dovedu još jednu svetsku muzičku zvezdu.

Vesna de Vinča takođe je jedan od budućih  stanara kuće Velikog brata. Vlasnica kompanije „Mis YU“ prihvatila je poziv organizatora za učešće u šouu kako bi vratila dugove. Privukla ju je visina honorara, a društvo će joj praviti i bivša misica Sanja Papić.

Reklame

Ostavite komentar