”Otvorena vrata” od aprila na TV Prva

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 11 Mar 2013

Refleks srpske političke, ekonomske i kulturne scene gledaćemo od aprila na TV Prva kroz seriju “Otvorena vrata”, koja je posle 18 godina ponovo otvorila producentkinja i glumica Bojana Maljević.

spekt-otvorena-vrata_620x0

Okupili smo se posle dve decenije da nastavimo snimanje serije koja je, kao nekakav fenomen, s godinama dobijala veću popularnost – izjavila je Maljevićeva u pauzi snimanja u “Areni”, u kojoj je 10 metara pod zemljom smešten studio u koji se “uselila” građanska porodica Anđelić – Jakovljević.

Živopisni glavni likovi ostali su isti: Cakana (Vesna Trivalić), Dragoslav (Milan Gutović), Bata (Bogdan Diklić), Vojkan (Nikola Đuričko), Ana (Bojana Maljević), Ugrinović (Zoran Cvijanović)… Tu je i pametnica Milica (Sofija Jović), i to sa svojim detetom (Teodora Jelisavčić), Vlasta Velisavljević, Branimir Brstina, Milica Mihajlović, a među novim likovima videćemo i Anicu Dobru, Ljubu Bandovića, Gordana Kičića…

Iako nisu sarađivali gotovo dve decenije, ekipu nije bilo teško ponovo okupiti.

- Prvo sam pozvala Vesnu Trivalić, jer ona godinama već živi u inostranstvu. Rekla mi je: “Boki, ja i da neću, ja bih došla” – otkrila je Bojana.

Odmah potom, već kostimirana, predstavila se i glavna junakinja, Vesna Trivalić.

- Ja sam Katarina Anđelić Cakana, konceptualna umetnica. U porodici Anđelić – Ugrinović se za 20 godina ništa novo nije dogodilo, ali više ništa nije isto – objasnila je Trivalićeva dodavši da se na snimanju “Otvorenih vrata” oseća kao domaćica na odmoru i da joj je ovo spektakularno uzbudljiv život.

Zbog “Otvorenih vrata” se u Srbiju vratila i Sofija Jović, koja je istakla da joj je snimanje bilo samo izgovor da dođe, jer je najviše želela da vidi ljude sa kojima je nekada radila.

- Sa 12 godina sam prošla kao naturščik, a da li će me sada tolerisati, videćemo – kaže Sofija.

Novinare je najviše nasmejao Bogdan Diklić istakavši duhovito svoju zaboravnost:

- Vlasti Velisavljeviću i meni su morali da prikažu stari materijal, jer se ne sećamo.

Reklame

Ostavite komentar