Parfem Halida Bešlića neće biti skuplji od 28 evra

Izvor: expressmag.ba
Postavljeno 25 Mar 2013

Vest da će se uskoro na tržištu pojaviti parfem Halida Bešlića, u regionu je odjeknula poput bombe!

beslic

Brojni mediji prenijeli su ovu vest, pa su, što je i bilo za očekivati, krenule špekulacije o tome koliko će koštati njegov parfem, gde će se distribuirati…

Mirko Pavić je generalni menadžer firme koja će proizvoditi parfem ovog pevača. On ističe kako su, nakon što je bilo gotovo idejno rešenje i donesei prvi uzorci parfema, odmah razgovarali o ceni koja će biti na tržištu.

- Bilo je predloženo da parfem košta 50 evra, ali se s visinom njegove cene nije složio Halid jer je tražio da se cena prilagodi našim uslovima, tržištu. Za sada još ništa nije do kraja definisano, ali za sada bi njegov parfem mogao imati cenu od 25 evra.

Ponavljam, to nije zvanična cena ali je puno pouzdanija nego ona od deset evra kako su pisali neki mediji. Nakon što su u „Expressu” objavili tu vest, zvalo me je najmanje desetak javnih ličnosti koje žele saradnju sa firmom koju zastupam i proizvod poput Halidovog koji bi nosio njihovo ime i prezime. Ovo će, ponavljam, biti najbolji Bešlićev projekat koji je realizovao u poslednje vreme – naglašava Mirko Pavić.

Reklame

Ostavite komentar