Počinje VIP Veliki Brat

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 25 Mar 2013

Na Televiziji B92 večeras će početi emitovanje pete sezone šoua, a “useljenje” poznatih koji će se boriti za nagradu od 50.000 evra počinje u 21.30 časova. 

vip-vb

Nije poznato ko će biti učesnici, ni da li će ih biti 12 ili 15, ali se zna da će šou trajati šest nedelja. “Šuškalo” se da će među učesnicima biti glumci Danica Maksimović, Branislav Petrušević, Vladimir Petrović, pevačice Marija Milošević i Ivana Stamenković Sindi, starlete Ava Karabatić iz Survivora i Soraja iz jedne od prethodnih sezona VB, sportista Dragutin Topić…

Domaća štampa najavljivala je i muzičku zvezdu osamdesetih Samantu Foks, rokera Milića Vukašinovića koji se već oprobao u VB, kao i voditeljku Maju Volk, Vesnu da Vinču i mnoge druge.

Ko su poznati koji su pristali da se odreknu intime za nagradu od 50.000 evra, saznaćemo večeras od 21.30. Šou će voditi oprobani duo, Ana Mihajlovski i Marijana Mićić.

Pobednici prethodne četiri sezone Velikog Brata sa poznatima su fudbaler Saša Đani Ćurčić, kreatorka Mirjana Đurović – Mimi, “večiti učesnik VB” Miki Đuričić i glumac Milan Marić, poznat kao Švaba iz filma “Rane”.

Reklame

Ostavite komentar