Predstavljamo vam novog “anđela”

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 18 Mar 2013

Karli Klos ima 20 godina i pridružila se elitnoj ekipi manekenki.

andjel

 

Karli je od 2011. učesnica revija modne kuće “Viktorijas sikret”, ali tek je proteklog vikenda zvanično uvrštena među “anđele”.

Klosova je zajedno sa ostalim manekenkama predstavila novu “Viktorijas sikret” kolekciju kupaćih kostima, a zatim na Twitteru učestvovala u četu sa fanovima u okviru akcije “Pitajte anđela”.

Karli je bivša balerina, prepoznatljiva je po kratkoj kosi, a osim donjeg veša, reklamira i odeću brendova “Lakost”, “Lanven”, “Dona Karan”, “Žan Pol Gotje” i drugih.

Nije poznato koliko tačno novca donosi ugovor “anđela”, ali pet trenutno najplaćenijih manekenki na svetu su upravo iz tih redova – Adrijana Lima, Ducen Kros, Alesandra Ambrosio, Miranda Ker i Kendis Svanpul.

Karli je nedavno bila na meti kritike da je premršava, i da možda boluje od anoreksije. Japanski časopis “Numero” je morao u Fotošopu da joj briše istaknuta rebra, ključnu kost i druge znake preterane mršavosti. Lepa brineta ne osvrće se na to, i kaže da figuru duguje isključivo zdravoj ishrani i godinama provedenim u baletskoj Sali.

Pored mode i baleta, Karli se bavi – pečenjem kolača! Zajedno sa jednom poslastičarnicom, kreirala je “Karlin kolačić” sa bademima i crnom čokoladom, a sav prihod od prodaje namenjen je gladnoj i ugroženoj deci u siromašnim zemljama.

 foto Guliver/Getty images

Reklame

Ostavite komentar