Rijaliti “Farma” kasni zbog Đanija Ćurčića?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 10 Mar 2013

Uskoro će se na imanje u Lisoviću useliti novi fensi seljaci. A pre nego što se to desi, ekipa Kurira je posetila mesto na kojem će se održati najzanimljiviji rijaliti u Srbiji. Mnogi s nestrpljenjem iščekuju „Našu farmu“, a radovi na obnovi prostorija uveliko traju.

djani-curcic-farma

S obzirom na to da tamo niko nije kročio pune dve i po godine, sve je poprilično oronulo. Angažovano je 50 ljudi, koji svakodnevno rade na postavljanju kamera, rasvete i ozvučenja, čišćenju prostorija, nameštanju kreveta… Najveći problem na Farmi je voda za piće.

- Bunar, a samim tim i vodu za piće uništio je pijani Đani Ćurčić, koji je u naletu euforije bacio metalnu kofu unutra. Tada je pukla neka cev, koja je samo privremeno popravljena, a u međuvremenu je zbog vremenski neprilika sasvim oštećena. Sada se baš mučimo oko popravke – kaže nam jedan od majstora.

Pošto stiže proleće i lepo vreme, dosta toga što farmeri požele da im se nađe na trpezi moraće sami da uzgoje. Kako bi im bilo bar malo lakše, produkcija je već jednom uzorala njivu. Ali će morati da dobro pljunu u šake. U kući će ostati isti raspored – dve velike sobe, kuhinja, ostava, a napolju poljski ve-ce.

Reklame

Ostavite komentar