Rijaliti Farma: U utorak počinje borba za 50.000 evra

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 12 Mar 2013

U utorak 19. marta, 22 takmičara će započeti svoju igru na nadaleko poznatom ranču u Lisovićima. Preko 90 dana gledaoci će imati priliku da gledaju rivalstvo, ali i prijateljstvo, možda i neku novu ljubav među takmičarima. Ali, samo jedan će biti najbolji, najveštiji i najomiljeniji kod naroda. Samo jedan će osvojiti glavnu nagradu – 50.000 evra.

Ognjen-i-Aleksandra_5270

Četvrto izdanje najpopularnijeg i najgledanijeg rijalitija na Balkanu, „Farma“, startuje posle više od dve godine pauze. Takmičari su već uveliko prošli sve testove i pakuju se za ulazak u karantin, a zatim i u ranč koji je smešten na 2,5 hektara zemljišta. Za sada su javnosti poznati sledeći farmeri: Zorica Marković, Era Ojdanić, Vesna Rivas, Ekrem Jevrić, ali i mladi pevač Filip Mitrović koji je od skoro deo „Grand Produkcije“, Filip Panajotović najbolji model Evrope u 2012. godini, reperi Cvija i Sha, novinar Scandala i voditelj emisije „Skandalozno“ Marjan Kamnenović. Šuška se da bi na farmu ovim takmičarima društvo pravili: Sexy Sandra, Goca Tržan, Aleksandra Bursać, Stanija Dobrojević.

Kada uđu na „Farmu“ pratiće ih na desetine kamera postavljenih širom parcele, a gledaoci će moći da vide i čuju sve ono što se bude dešavalo na popularnom imanju. Svakodnevno ćete moći na Televiziji „Pink“ da pratite preglede dana u terminu posle 20 časova, a tokom dana dva puta će ići prenos uživo, sa petominutnim odloženim emitovanjem. Izbacivanja su na programu svake nedelje, izbor sluga ponedeljkom, žurke utorkom, a nominacije za izbacivanje subotom.

Reklame

Ostavite komentar