RRA zabranla golu Daru Bubamaru!

Izvor: opera-17.com
Postavljeno 25 Mar 2013

Mnogo se pisalo o provokativnim fotografijama koje je folk zvezda Dara Bubamara uradila zbog promocije novog albuma, koji će se naći u prodaji za desetak dana, a zbog golotinje je i njena reklama zabranjena na televiziji Pink.

dara

Naime, Dara se slikala u provokativnim pozama, a RRA je zaključio da su u pitanju fotografije koje mogu da se emituju tek nakon ponoći, zbog čega i televizija Pink reklamu za njen album emituje u sitnim satovima.

- Dara je na nagovor saradnika odlučila da obožavaoce sa izlaskom novog CD-a obraduje provokativnim editorijalom. Kada je snimila spot i dala ga svojoj izdavačkoj kući “Siti rekords”, nije ni slutila da će posle samo par sekundi prikazivanja biti zabranjena. Radin menadžer pozvao je čelnike “Sitija” da ih pita zašto pevačice nema u reklamnim blokovima, na šta je i-mejlom dobio zvaničan dopis da je RRA reagovao zbog po njima neprimerenih fotografija i odobrio njeno emitovanje, ali tek posle ponoći! - rekao je dobro obavešteni izvor za dnevni list “Alo”, a zatim dodao:

- Dara se našla u velikom problemu jer je za slikanje i snimanje najavnog spota potrošila silne pare koje treba brzo vratiti. Međutim, očito je da RRA ne misli tako, pa je nekim pevačicama koje su takođe snimile golišave spotove dozvolio dnevno emitovanje, a Radu Adžić je zabranio.

Bubamara smatra da bi svaki umetnik trebalo da ima svoju slobodu i da publika jedva čeka da čuje njene pesme.

- Svaki umetnik treba da ima slobodu da se izrazi kroz svoju volju i onako kako to publika traži od njega. Tako sam i ja na predlog fanova odabrala ovaj stil za novi album. Nisam još čula da je neki umetnik zabranjen bilo gde u svetu zbog svog predstavljanja. Na kraju krajeva, to su slike koje će biti na novom CD-u, a sigurna sam da publika jedva čeka da ga nabavi, tako da se ne osvrćem mnogo na to ko i šta zabranjuje - rekla je pevačica za naš list, dok sa RRA nismo uspeli da stupimo u kontakt do zaključenja broja.

Povodom ove situacije oglasio se i njen menadžer, koji je Darine fotografije uporedio sa spotom Jelene Karleuše koji se emituje na ružičastoj televiziji u svim terminima.
- Ne vidim zaista zašto je to problem. Darin album, spot, pa i fotografije rađene su po visokim svetskim produkcijskim standardima. Ne vidim nikakvu razliku između Darine pozadine i recimo pozadine Jelene Karleuše čiji spot za pesmu “So” ide uredno u dnevnim terminima - rekao je Marko Jeftić za “Alo!”.
Reklame

Ostavite komentar