Sara i Nevena i na modnoj pisti

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 31 Mar 2013

Naše predstavnice na “Evrosongu 2013″ dobijaju pozive sa svih strana, na razne događaje i promocije, a njih tri – Sara Jovanović, Nevena Božović i Mirna Radulović, pokušavaju da se odazovu koliko im pripreme za “Pesmu Evrovizije” dozvoljavaju. Najnoviji poziv Neveni i Sari stigao je sa Nedelje mode, pa su se, po prvi put, njih dve prošetale i modnom pistom.

spek-02_620x0

 

Nosila sam kreaciju Ivane Pilje, koja me je već oblačila u “Prvom glasu Srbije”. Volim njenu originalnost i maštovitost i bila sam srećna kada sam čula da ću nositi njen model. Mnogi me nisu prepoznali jer mi je lice bilo maskirano, ali ja sam uživala. Ovo je za mene bilo lepo iskustvo – kaže Sara koja dosta prati modu, ali nema omiljeni modni brend, već voli da eksperimentiše, pa u njenom ormanu, kaže, svašta može da se nađe.

- Mnogo mi se dopala cela priča, a nosila sam kreaciju Ane Grebec. Prvi put sam prošetala pistom, tako da mi je baš bilo zanimljivo i uživala sam. Drago mi je što sam pozvana i što sam dala doprinos manifestaciji, tim više što je revija bila u znaku muzike benda “Dipeš mod” i njihovog predstojećeg gostovanja u Beogradu – rekla nam je Nevena, koja kaže da prati modne trendove, ali uvek gleda da ono što nosi, pre svega odgovara njenoj ličnosti i da se u tome udobno oseća.

Reklame

Ostavite komentar