Severina priprema spektakl za Arenu

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 27 Mar 2013

Severina Vučković, koja će 30. marta nastupiti u “Kombank Areni”, u intervjuu za “Kurir” priča da je uzbuđena pred koncert na kojem će sve, kako kaže, biti prepuno dobre energije, kao i da je ljubav pokreće, što će se videti i na beogradskom nastupu.

 seve

Hrvatska pevačica koja je spektakularnim koncertom u Rijeci najavila turneju “Dobro došao u klub”, obećava da će se u “Areni” svi dobro provesti, čak i oni koji je nikada nisu slušali.

Postoji uzbuđenje zato što radim koncert koji će se, nadam se, svideti svima. Na njemu će sve prštati od dobre energije, na koju će uticati pesme koje moja publika voli. Kad se režiji dodaju kostimi Marka Mitanovskog, koji su božanstveni, video-produkcija Dorijana Kolundžije koja nas je sve ostavila bez daha i plesna grupa “Maestro” pod vođstvom Anžea Škrubea, taj koncert će biti nešto što se retko viđa u našim produkcijama. Ljudi koji dođu na koncert će uživati jer smo spojili šou s mjuziklom, “Mulen ružom“ i drugim duhovnim motivima. I onima koji me nikada nisu slušali ili me poznaju samo iz novina, a planiraju da dođu na koncert, obećavam dobar provod – priča Severina, i dodaje da je satkana od emocija, od kojih živi i zbog kojih zna da postoji.

- ‘Da nije ljubavi, ne bi svita bilo’, tako se peva kod nas u Dalmaciji. Ljubav je jedina istina, jedini pravi put u prijateljstvu, porodici, poslu i odnosu s voljenim čovekom. Emotivna sam i sve osećam. Ja sam kao lakmus papir, sve se na meni preslikava, sve se vidi i ništa ne krijem.Satkana sam od emocija, od njih živim i zbog njih znam da sam živa, da postojim – navodi Seve, koja nije želela da odgovori na pitanje da li će svom dečku Milanu Popoviću, s kojim se nedavno pomirila, u “Areni” posvetiti neku pesmu.

- Po taj odgovor dođite u “Arenu” – zaključila je Vučkovićeva.

Reklame

Ostavite komentar