SKANDAL: RTS naterao bolesnu Maju Odžaklijevsku da peva

Izvor: Kurir
Postavljeno 02 Mar 2013

Maja Odžaklijevska će večeras na Beosongu nastupiti s numerom „Anđeo s neba“, iako je njeno zdravstveno stanje vrlo loše. Pevačica je pokušala da kompoziciju Nikole Burovca prepusti mlađem kolegi Nenadu Cvijetiću, ali su je čelni ljudi RTS bukvalno naterali da se pojavi na takmičenju za izbor srpskog predstavnika za Evrosong.

maja-odzaklijevska-nenad-cvijetic

- Nisu uslišili njen zahtev da se povuče jer im Cvijetić nije odgovarao kao pevač „Siti rekordsa“. Vršili su ogroman pritisak na Maju, iako su znali da tri meseca ima jak laringitis, virus se sa sinusa spustio na grlo. Njeno zdravlje je ugroženo, čak je bilo perioda kad nije mogla da progovori, a jaka terapija medikamentima ne daje željene rezultate. I pored svega toga i činjenice da su u RTS, koji organizuje Beosong, upoznati s njenom situacijom, slobodno mogu reći da su je ucenili da učestvuje jer je član PGP-RTS! - naglašava naš sagovornik iz Javnog servisa Srbije.

On dodaje da su, ipak, Odžaklijevskoj dali određene ustupke, pa su je tako oslobodili svih proba, da se ne bi previše umarala, a dok bude na sceni, najverovatnije će nastupiti sedeći.

- Predložila sam ljudima iz matične produkcije da me na Beosongu zameni Cvijetić, jer ne mogu dati svoj maksimum. Međutim, oni su izričiti u tome da žele mene. Kao dugogodišnji saradnik RTS povinovaću se tome i po cenu da lošije zvučim – rekla je Maja za Kurir.

Reklame

Ostavite komentar