Slađa Delibašić u šoku

Izvor: opera-17.com
Postavljeno 02 Mar 2013

Ljubavna prošlost Slađane Delibašić u saradnji sa sumnjivom kriminalnom sadašnjošću njenog nesuđenog supruga ovih dana punom snagom udara o glavu pevačici; naime, samim tim što je bila u dugogodišnjoj vezi sa Igorom Matićem, koji je u bekstvu i koga policija traži zbog sumnje da je imao dve laboratorije za uzgajanje marihuane, i njen život se sada iskomplikovao.

igor-sladja

Kako “Alo!” saznaje, Slađa je bila na informativnom razgovoru u policiji kako bi pomogla u daljoj istrazi i ispričala sve što zna o Matiću, što je i sama potvrdila.

- Zaista nemam šta da pričam o Igoru jer sam ja sada srećna žena, imam svog verenika Vanju i ne zanima me ništa drugo. U šoku sam zbog svega! Stvarno mi je više dosta svega. Sve ono što sam ja imala u prošlosti se nekako iskomplikuje i sve to slušaju i gledaju moja deca i svi u mom okruženju. Ne moraju svi da ispaštaju zbog mojih životnih grešaka - rekla je Slađa za “Alo!” i dodala da sa Igorom Matićem nije u kontaktu od kada se verila sa Vanjom Ćorićem.
- Ja sa njim nisam u kontaktu već godinu dana. Ma budala! I policiji sam rekla da ne znam ništa o njemu u tom periodu, ni gde je, ni s kim je. Nemam šta ja tu da dodam i da me mešaju, sada živim drugi život i neću da pričam o tome. I ćale me zove da me pita što pričam o ovakvim temama i neću nikoga da nerviram -završila je Delibašićeva ljubazno.
Reklame

Ostavite komentar