Stanija u ulozi Kleopatre promovisala Egipat

Fotke postavljene 11 Mar 2013


Potencijalna učesnica rijaliti šoua “Farma“ srpska starleta Stanija Dobrojević promovisala je Egipat na sajmovima turizma u Beogradu i Berlinu.

Stanija je vikend provela u Nemačkoj, na Sajmu turizma gde je bila promoter ETA-e, turističkih vlasti Egipta. Na štandu jedne od najpopularnijih svetskih turističkih organizacija, starleta je ljubazno odgovarala na pitanja o Egiptu, i aktuelnoj situaciji u ovoj afričkoj zemlji.

Nije poznato koliku novčanu sumu je Dobrojevićeva dobila za ovaj angažman, ali ako je suditi po njenim izrazima zadovoljstva, Egipćani su joj poprilično popunili budžet.

-Već izvesno vreme sarađujem sa Evropskim konzulatom za turizam u vladi Egipta, maksimalno sam upućena u celu situaciju i sa zadovoljstvom promovišem Egipat, kaže Stanija, koja je iz Berlina produžila ka Sjedinjenim državama.

Starleta će, sasvim je izvesno, početkom sezone povesti i prvu turu putnika iz Srbije, koji će direktno, avionima Turkiš erlajnsa odleteti put Egipta, tačnije Hurgade i Šarm el šeika, inače omiljenih srpskih destinacija.

Izvor: telegraf.rs

 

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 2 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 2 slika.

Ostavite komentar